Teamlid worden

Ben jij jong en enthousiast? Hou je van sport of creatieve dingen? Vind je het tof je geloof handen en voeten te geven, en zo verder te groeien in je geloof? Dan is Move@Nijmegen echt iets voor jou!

HOE ZIET HET ZOMERPROJECT ERUIT?

Als teamlid ga je eerst naar een voorbereidingsconferentie. Tijdens deze dagen maak je verder kennis met je teamleden en bereid je je geestelijk en praktisch voor op de projectweek. We zullen veel sporten met elkaar, veel lol hebben, kampvuurtjes maken, toegerust worden tijdens diensten en persoonlijk uitgedaagd worden om na te denken hoe jij een getuigenis kan zijn in de wijk. 

Na de conferentie ga je richting Nijmegen en verblijf je de rest van de week in tweetallen bij een gastgezin. Op zondag voor de projectweek is er een startdienst in de kerk waar de projectweek wordt georganiseerd. Op maandag start de projectweek. In de middag is er een programma voor de kinderen van de basisschool. In de avond organiseren we een programma voor jongeren.

Jouw bijdrage

Iedereen wordt uitgedaagd om zijn of haar bijdrage te leveren. Er zijn altijd wel kwaliteiten en gaven van jou die we goed kunnen gebruiken, denk aan, voetbalclinics, volleybal, andere sporten, spelletjes, toneel, dramastukjes bedenken, fotogratie, organiseren, met kleine kids omgaan, knutselen, muziek maken, zingen, connecten met jongeren etc. Samen vormen we een team en gaan we er een hele toffe tijd van maken.

Move@Nijmegen is actief in drie verschillende wijken, allemaal met een eigen karakter, veel mooie dingen en prachtige uitdagingen. Als Move@Nijmegen willen we door middel van de projectweken de kinderen en de buurtbewoners iets van Gods liefde laten merken door alles heen wat we doen. In alle drie de wijken zijn er veel verschillende activiteiten die we organiseren.

Je mag je voorkeur aangeven voor welk project je mee wil doen, Hatert, Heseveld, Noord of Waterkwartier, en dan gaan we samen kijken wat het wordt. We hopen dat jij hier onderdeel van gaat zijn!

Aanmelden

Datum: 31 juli t/m 10 augustus 2024
Kosten: € 130 (of € 115 zonder shirt)

inclusief:

  • 4 dagen inspirerende conferentie inclusief eten, drinken, slapen in een mooi klooster, programma en begeleiding
  • Startzondag in je hostkerk
  • Week lang onderdak in gastgezin
  • Eten en drinken met heel je team
  • Shirt met je naam op de achterkant (optioneel)
  • Afsluitende teamdag

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan nu aan!

Nu aanmelden

Heb je nog vragen? Contact ons!