Move@Noord

In Nijmegen Noord zijn we als Move@Nijmegen al zeven jaar actief. Het is een prachtige jonge wijk en er gebeurt veel. Dat zien we ook terug op onze activiteiten en bijeenkomsten. Er is heel veel jeugd en daar gaan we graag mee aan de slag. Hoe tof om een mooie plek te creΓ«ren waar zowel de kleine kinderen als de oudere tieners een plek vinden waar ze zich thuis voelen, helemaal zichzelf kunnen zijn en kunnen genieten van elkaar en van alles wat we aanbieden aan spel, sport, creativiteit en meer.

No items found.

zomerproject 2024

Locatie en tijd

πŸ“Park de Rietgraaf, Annabellastraat πŸ•‘ 5 t/m 9 augustus 2024

Programma

dag 1

5 Aug
2024
Nog geen programma bekend

dag 2

6 Aug
2024
Nog geen programma bekend

Dag 3

7 Aug
2024
Nog geen programma bekend

dag 4

8 Aug
2024
Nog geen programma bekend

dag 5

9 Aug
2024
Nog geen programma bekend

πŸ”΅πŸ”΅πŸ”΅

HoT: Heart of Teens

Voor de tieners hebben we de groep HoT opgericht. Dit staat voor Heart of Teens. Want dat hebben we en willen we met elkaar beleven. Om de week op vrijdagavond komen we bij elkaar in ons eigen jeugdhonk bij iemand op zolder. Hier hangt een hele relaxte sfeer en worden typische tiener onderwerpen besproken. Veel lol en ook serieus. Mooi om te zien dat het blijft groeien. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

‍

πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄

Straatspeeldagen Noord

Datum: 14 april en 2 juni 2024
Tijd: 14:00u tot 17:00u

Programma:
De straatspeeldagen worden georganiseerd door het enthousiaste team van MOVE@Noord. Het is een speelmiddag voor alle kids uit Nijmegen Noord. Er is een leuk en gevarieerd programma met spelletjes, voetbal, knutselhoek, dansen, toneel, stormbaan, luchtkussen, suikerspinnen en een heuse taartbakwedstrijd. Heel Noord bakt zal dan ook plaatsvinden. Bak thuis je eigen taart en neem die mee naar het parkje en wie weet win jij een mooie prijs! Een hele gezellige dag vol plezier. Ook voor de ouders is er een gezellig terrasje met koffie, thee en wie weet een stukje taart! Aanmelden hoeft niet. Event is gratis.

‍

πŸ”΅πŸ”΅πŸ”΅

COMMUNITY NOORD

Het project in Noord wordt gedragen door 'Community Noord'. Dit is een groep van gezinnen die zich gelieerd heeft aan de activiteiten van Noord. Zij ondersteunen op allerlei manieren de activiteiten zoals gastgezin zijn in de zomer, of helpen op de BBQ of andere praktische zaken en financieel. Hier zijn we erg blij mee en dankbaar voor.

‍

πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄

Wil je meer informatie of wil je betrokken raken? Neem gerust contact met ons op.